2 اوراك فراخ
2 حبة بطاطس مقطعة شرائح
شرائح بصلة وسط
شرائح طماطماية وسط
شبت وبقدونس مفرومين
مكعب مرقة دجاج مطحون
ملح.. فلفل.. بهارات.. شطة حمرة.. جوزة الطيب
لتتبيلة الفراخ:
بصلة صغيرة مفرومة
طماطماية صغيرة مبشورة
شبت وبقدونس مفرومين
1/4 ملعقة من مرقة الدجاج المطحونة
ملح.. فلفل.. بهارات.. شطة حمرة.. جوزة الطيب
تغسلي الفراخ كويس وتملحيها وبعد كده تخلطي مكونات التتبيلة كلها مع بعضها وتتبليها تحت الجلد كويس اوووي
تقطعي البصل حلقات وتضيفي عليه التوابل والشباب والبقدونس وتقلبيهم كويس اوووي
بعد كده تحطي حلقات البطاطس والطماطم وتقلبيهم تاني كويس
وبعد كده تحطي الفراخ وتحطي عليها شرايح طماطم
لو الصينية ليها غطا غطيها بيه ولو مش ليها غطيها بورق فويل ودخليها الفرن على درجة حرارة 250
بعد حوالي ساعة وربع شيلي الغطاء او الفويل حتكون استوت بس حتسبيها لحد ماتحمر من فوق ولو فيها مية تنشف
وبالف هنا وشفا يااارب 😍 😍