للكيك بضرب البيض مع الفانيلا بالمضرب الكهرباء وبعدين انزل بالسكر واكمل ضرب وافضل اضرب لغاية م يعلي معايا ويبيض وبعدين انزل بالزيت واكمل ضرب وبعدين انزل باللبن واكمل ضرب وف الاثناء دي اكون ناخله الدقيق واقلب فيه المكونات الجافة وانزل عليه بخليط البيض واقلب واحدة واحدة ف اتجاه واحد واكون محضرة قالب مقاس 24 او حلة بنفس المقاس وادخلها الفرن المتسخن ع درجة حرارة 180 بتقعد حوالي ساعة الا ربع وبختبرها بخله ولو جاهزة بطفي الفرن واسيبه مفتوح وهي جوة لغاية م تهدا خالص ويفضل انها تتساب لتاني يوم