على نار هاديه نحط النشا و الماء و السكر و صوص الصويا و الخل و التوم و الزنجبيل و الفلفل الأسود
نقلب كويس لحد ما يمتزجوا ونسيبه كام دقيقه لحد ما يبقى القوام سميك
هنسخن الفرن على درجة حراراة 220
هنحط الفراخ في بايركس او اى صينيه بتدخل الفرن ونغلفها بالصوص من كل الاتجاهات ونعمل فيها فتحات بالسكينه عشان تتشرب الصوص
هندخلها الفرن لمدة 30 دقيقه او لغاية ما تستوى وكل 10 دقايق مثلا ندهن وش صوص وشويه ونقلبها على الوش التانى وندهنا كل شويه وش صوص لحد ما تستوى