Bacon bbq chicken قصة عشق الجبن .. هاشتاق #فريق_ليندا
تفسل الفراخ جيدا ثم يوضع عليها جميع التوابل
يحضر قالب فرن يرص فيه اللحم الرومى واللحم البقرى المدخن
ثم يرص رقة فراخ متبلة ثم رقة جبن ورشة صويا صوص
ثم يضاف رقة فلفل الوان وبصل جوانح وصويا ورشة جبن
ثم يضاف الجزء الباقى من الفراخ و والفلفل الالوان والبصل والجبن
ثم يقفل في النهاية بشرائح الرومى والبقرى كالشكل ويدخل الفرن على نصف ساعة على درجة ٢٠٠..
يخرج من الفرن تقلب على الوجه الاخر ويضاف رشة صويا صوص ويقطع طوليا
ويقدم مع البوم فريت وبالف هنا وشفا