5 حبة بطاطس مقطعة شرائح سمكية
قطع دجاج ولحم
حبة طماطم شرائح
2 حبة طماطم مقطعة مكعبات
بصلة صغيرة
2 ملعقة معجون طماطم
فلفل اخضر
ملح وفلفل أسود حسبة الرغبة
2 شرائح بصل كبيرة مقطعة
حبهان وجوزة الطيب اختيارى
ملعقةصغيرة السبع بهارات
سمنة
اول حاجة نضرب فى الخلاط الطماطم والفلفل والبصل ونخلطهم جيدا
بعد ذلك نشوح الدجاج واللحم فى سمنة مع البصل الشرائح والطماطم والفلفل الاخضر ونقلب حتى يتحمص كويس وبعدين نشيل الدجاج ونترك اللحم ونضع عليه الملح والفلفل الأسود والبهارات والحبهان وجوزة الطيب وبعدين الماء الملغلى يستوى بسيط ثم نرفعه من المرق
ثم بعد ذلك نضع فى صينية سمنة ونضع عليها البطاطس وشرائح البصل والبهارات ونقلب على النار ثم بعد ذلك نضع الخليط الطماطم اللى ضربنا في الخلاط ونقلب شوية بسيط على النار وبعدين نضع الدجاج واللحم فى صينية البطاطس ثم نضع عليها المرق
وبعدين نجهز الفرن ونجهز الصينية ونغطيها بالفويل ونعمل فتحات صغيرة بالسكين على الفويل وندخلها الفرن حتى تمام النضج ونخرجها وتقدم مع الارز