الوصفه سهله وصحية وطعمها حلو اوي وخصوصا للاطفال اللي مش بتحب السبانخ مش هايحسوا بطعمها وممكن نحشيها اي حاجه تانيه
نجيب صدور الدجاج ونفتحها بالسكين زي الساندوتش كدا وبعدين نتبلها بملح وفلفل وزعتر وبابريكا وثوم ونتركهم على جنب
نشوح البصل مع السبانخ على النار ونتركه يبرد شويه ثم نضع الخليط دا على الفراخ وعليه الجبن ونقفلهم
ونضع الفراخ في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط المطحون ونتركه في الثلاجة لمدة ساعة أو نص
نخرجه من الثلاجة ونضعه في البقسماط مره تانيه ثم نقليه في زيت غزير على نار متوسطة لغاية ما يستوي وبالف هنا 😋😊