هغسل الفرخه بالخل والملح والليمون وبعدين هسلق الفرخه في حله ماء فيها (حبهان ،ورق لورى،فلفل اسود)
بعد متتسلق الغرخه بس متتهراش منك اشلها من الشوربه في الصنيه
واجيب البطاطس القطعها والبصل جوانح والطاطم جوانح والفلفل شرائح سميكه واحط كله الخضار في الصينيه حولين الفرخه واجيب شربه الفرخه اتبلها بالملح والغلفل وجوز الطيب والقرفه وطبعا هي فيها من الاول حبهان ورق لورى بس اشلهم كفايه النكهه بتاعتهم
واجيب ملعقة صلصه وادوبها في شويه شوربه احطها على وش الفرخه عشان تديها لون جميل وارش الباقى على الخضار اللى حوليها
واقفل الصينيه بورق الفويل واشغل الفرن واسبها نص ساعه او اكتر حسب السوا
لما الائى بالبطاطس استويت اشيل الورق واسبها او اشغل الشوايه بس انا مفضلش الشوايه عشان تحرق الوش بسرعه وسبتها نص ساعه تانى الفرخه اتحمرت كدا والخضار اتشرب وزى الفل