أولا نتبل الاوراك بملح وفلفل أسمر وتترك نصف ساعة
نقوم بتعصيج اللحمة المفرومه بالبصل والملح والفلفل والبابريكا والكركم
نحضر الاوراك ونحشيها باللحمه المفرومه ونقفلها بخله الأسنان
نقوم بلفه بالاسترتش ونربطه ثم نقوم بلفه بالفويل الحرارى
نحضر حله بها ماء وجزره مقطعة وحبه طماطم فلفل اسمر وبصله مقطعة وحبهان وورق لورى ونقوم بسلق الاوراك بها
بعد السوا الكامل للاوراك نشيل الورق وخله الاسنان ونقوم بدهنها بخلطه الصلصة وهى عباره عن معلقتين صلصة وربع فنجان صغير ماء، ملح وفلفل اسمر ونقلبهم مع بعض
ونقوم بدهن الحمام الكداب ثم يدخل الفرن تحت الشوايه حتى يأخذ اللون المطلوب ويخرج من الفرن، والف هنا وشفا