اخلط المكونات و اسيبهم من بليل في التلاجه و اغطيهم باسترتش لو مأمكنش من بليل اقل حاجه اسيبهم نص ساعه
اسخن الفرن و اجيب صينيه فرن و احط عليها فويل وارص الفراخ ب مياه التوابل بتدي طعم
ارصص الفلفل الاخضر و الملون و البصل و ادخلهم الفرن من نص ساعه ل ساعه الا ربع على درجه حراره عاليه ٢٠٠ مثلا لحد ما يستووا
بعد ما اطفي الفرن اجيب فحمه مولعه و احطها في الصينيه على فويل و اطفيها بنقطتين زيت و اخطيها فورا ب فويل مده ٥ دقايق عشان تاخد ريحه و طعم الفحم