اولا هنغسل الاوراك وننقعها ونشطفها كويس ونتبلها بملح وبهارات وعصير ليمون
ثانى خطوه بتشوحى بصله في زيت وتحطى عليه فصين توم مدقوق وتغسلى الرز وتحطيه وتقلبين
حطى ملح وفلفل وبس تزيدى شويه ميه بساط وسبيه على النار خمس دقايق واطفى وسبيه يبرد
وجيبى الورك المخلى رشي عليه ملح وفلفل واحشيه ولفيه وائفليه بخله ولفيه بورق المونيوم واسقطيه بميه مغليه
حطى فيها حبهان وورق لاورا وبصله وسبيهم يستوى نص ساعه
بعدين عصيه صلصه وحمريه اما الرز اللى فاض حطيت عليه معقلتين صلصه وكمليه سوا