نقوم بعمل فتحات بالسكينه في اوراك الدجاج ونحشيها بفصوص التوم زى عرق اللحمه
قومي بوضع الاوراك في التتبيلة ويفضل تركها في التتبيلة لمده ساعه
رصي الاوراك في الصينيه ونضيف عليها التتبيلة و كوب ماء ساخن
ادخليها فرن ساخن لمده 40 دقيقه وممكن تقديمها مع ارز اصفر بالحمص
ننزل الزيت في الحله وبعد مايسخن ننزل البصله المبشوره وتتشوح لحد متدبل وبعد كده ننزل الحمص المسلوق
وبعد كده نشوحه شويه مع البصل وننزل عليه بالارز والملح والكركم و المياه مع ملاحظه ان كوب الارز البسمتي يحتاج الى كوب ونصف الى 2 كوب ماء
اول ميغلي الارز نهدي النار ونتركه حتى يستوي
وبعد ميستوي الارز نغرفه في طبق ونضع فوقه اوراك الدجاج