التوابل
3 م.ك فلفل احمر محفف (ممكن تقللي)
2 م.ك ملح بحري
1/2 م.ك فلفل اسود
2 م.ك نشا
1 م.ك بصل بودر
1 م.ك ثوم بودر
1 م.ك سكر
2 م.ك بابريكا
1 م.ك كمون
الفاهيتا
1.25 كيلو دجاج اوراك مقطعه شرائح
بصله متوسطه مقطعه جوليان
3 حبات فلفل الوان (احمر واصفر واخضر) مقطعه جوليان
3 م.ك زيت
التوابل قلبيها كلها في بعض كويس وحطيهم في برطمان في الثلاجه لوقت الحاجة
الفاهيتا في طاسه تيفال حطي الزيت وسبيه يسخن
حطي الفراغ وسبيها تستوي براحتها ومتقلبهاش كتير
وهيا نص سوا رشي رشه ملح عليها وقلبيها
لما تستوي حطي عليها ٣ معالق من التوابل وقلبيها
وبعدين حطي الفلفل الالوان وقلبيها ووطي النار عليها لمده ٥ دقائق
ولو عايزه تحطيها في فيركس ودخليها الفرن بس تحمر وشها عادي