1 فرخه, او اوراك على حسب ماتحبوا
2 كوب ونصف دقيق
عصير ليمونه
0.5 كوب مياه بصل
معلقه نشا
بهارات فراخ, من عند العطار
معلقه بيكمج بودر
ملح
فلفل اسود
2 كوب زيت, للقلي
توم, بودر
بصل, بودر
في طبق عميق, نحط كوب دقيق وعليه النشا والبيكنج بودر.
ونخليها عباره عن عجين وماننساش نحط عصير الليمون ومايه البصل بيدوا قرمشه وطعم تحفه لايقاوم.
نجيب طبق تاني, نحط فيه باقي الدقيق والبهارات على بعضها بالتوم البودر والبصل البودر.
ننزل الفراخ في الخليط العجين الاول, ثم الدقيق. بعد كده نقليها في زيت غزير وبالهنا.